Osterkarte

Bärlauchcremesuppe

mit Thymiancroûtons

Cream soup of wild garlic with thyme croutons

€ 4,80

 

Spargel an Heurigen Erdäpfeln

Asparagus with this year's potatoes

mit Sauce Hollandaise

with hollandaise sauce

€ 15,60

mit Zanderfilet

with filet of pikeperch

€ 19,60

mit Kalbsschnitzerl natur

with escalope of veal

€ 24,70

 

Lammbraten

mit Vichykarotten und Erdäpfelgratin

Roast of lamb with caramelized carrots and potato gratin

€ 18,80

 

Geschmorte Kalbshaxe

an Wurzelgemüse und Thymianerdäpfel

Braised knuckle of veal on root vegetables and thyme potatoes

€ 20,00

 

Gegrilltes Lachsfilet

auf Fenchel-Lauchgemüse, Senf-Hollandaise und Erdäpfel

Grilled filet of salmon on fennel and leek with mustard hollandaise sauce and potatos

€ 18,60

 

Marinierte Erdbeeren

an Vanilleeis und Schlagobers

Marinated strawberries with vanilla ice cream and whipped cream

€ 5,80