Unsere Küche empfiehlt - our kitchen recommends

 

Wildkraftsuppe

mit Nudeln und Gemüsestreifen

Venison consommé with noodles and strips of vegetables

€ 4,20

 

Rucola-Blattsalat

mit Balsamicodressing und geräuchertem Hirschschinken

Rocket and green salad with balsamic vinegar dressing and smoked deer ham

€ 9,80

 

Filet von Saibling & Forelle

auf Blattspinat mit Butterkartoffeln

Filet from char and trout on spinach, served with buttered potatoes

€ 16,50

 

Rehbraten

mit Rotkraut und Serviettenknödel

Venison roast with red cabbage and sliced bread dumplings

€ 17,60

 

Gebackenes Hirschschnitzel

mit Butterkartoffeln und Chutney

Fried escalope of deer with chutney and buttered potatoes

€ 15,20

 

Kaiserschmarrn

mit Rosinen und Apfelmus

Sweet shredded pancakes with raisins and apple puree

€ 9,80

 

Apfelstrudel

mit Vanillesauce

Apple strudel with vanilla sauce

€ 4,60